Op Eigen Wijze maakt kinderen bewust van hun kwaliteiten!

Blog

Samen met Lego kijken naar het belang van creativiteit

OONA Amsterdam heeft mij gevraagd spreker te zijn bij een event van Lego. Samen met Lego kijk ik naar de essentie van Creative Play.

Een super leuke opdracht omdat ik zo geloof in de kracht van creativiteit en de mogelijkheden die hierdoor ontstaan.

Mijn publiek bestond uit bloggers & journalisten met hun kinderen en de locatie was Science Center NEMO. Enerzijds heb ik mijn persoonlijke ervaring gedeeld, het effect van een leven zonder en een leven met creativiteit. Daarnaast heb ik ook de ervaringen van kinderen & volwassenen bij Op Eigen Wijze meegenomen in mijn verhaal. Ik heb gesproken over hoe creativiteit kan bijdragen aan een positief zelfbeeld, het willen blijven ontdekken en het lef hebben te doen.

Shirley van Mommytobe is één van de gasten die, naar aanleiding van mijn verhaal bij Lego, een mooie blog heeft geschreven. Deze wil ik graag met jullie delen!

Blog van Mommytobe

Dit bericht heeft 0 Reacties

Laat een bericht achter