Op Eigen Wijze maakt kinderen bewust van hun kwaliteiten!

1 op 1

Waarom begeleiding via Op Eigen Wijze

Uw kind loopt vast om op het reguliere onderwijs mee te kunnen komen met de rest en de focus ligt grotendeels op het ondersteunen van de dyslexie. Uw kind is hierdoor onzeker en erg opzoek naar zichzelf. Er is weinig ruimte en tijd om het kind te laten ontdekken waar het heel goed in is en waar het weer van gaat stralen.

‘Op Eigen Wijze’ helpt om de focus te verleggen van dyslexie naar het ontdekken van de kwaliteiten van het kind. Het kind krijgt de kans zijn eigen kwaliteiten te ontdekken, een positief zelfbeeld te creëren en ontwikkelt zelfvertrouwen zodat hij/zij de wereld kan gaan ontdekken op zijn eigen manier.

Met een creatieve aanpak, gaat ‘Op Eigen Wijze’ samen met het kind op ontdekkingsreis en vindt het kind spelenderwijs: zelfvertrouwen, kansen, kwaliteiten en mogelijkheden. Samen met het kind werken aan een sterke basis, de fundering, voor verdere ontwikkeling.

Voor geen enkel kind is de ontdekkingsreis hetzelfde, maar het staat vast dat het een hele beleving wordt, een ervaring om nooit meer te vergeten!!

Twijfelt u of het iets is voor uw kind en wilt u graag eerst kennismaken (samen met uw kind), maak dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten in mijn praktijk.

Gemiddeld traject:
★ Mogelijk kennismakingsgesprek
★ 5 – 7 sessies
★ Eind-/ evaluatiegesprek

Individueel € 60,00 per sessie/ gesprek van ongeveer een uur